21.8.08

Antònia Font - Coser i cantar (2007)


Link

Antònia Font és un grup mallorquí nascut el 1997 i que es caracteritza per la seva música festiva i per les seves lletres divertides i fantàstiques. Entre els temes de l'univers creatiu de les lletres d'Antònia Font destaca especialment l'espai, l'astronomia i tot el relacionat amb l'astronàutica, però també l'entorn més quotidià i proper, establint un joc constant entre una perspectiva local, global i universal o còsmica del món en que estem immersos.

Habitualment se'ls classifica com a grup de pop, tot i que ells manifesten que en el moment de composar les cançons no tenen "prejudicis d'estil" i que és una cosa que sovint surt espontàniament.

A Coser i cantar, enregistrat amb la cinquantena de músics de corda i vent de la Bratislava Symphony Orchestra, i amb arranjaments del compositor contemporani Miquel Àngel Aguiló, reinterpreten vint temes tot descobrint una perspectiva inèdita del maridatge entre pop i simfonisme

El compositor dels temes és el guitarrista del grup, Joan Miquel Oliver, que també edita discs en solitari i escriu lletres d'altres grups, com Fora des Sembrat.

Un esfuercito, que se entiende...




No hay comentarios.: